Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

SoundEar

Op de werkvloer, waar het geluidsniveau afhankelijk is van de locatie en productieprocessen, is het soms moeilijk om te beslissen of gehoorbescherming nodig is of niet. SoundEar laat niets aan het toeval over. Het laat een duidelijke en gemakkelijk te begrijpen waarschuwing in die gebieden waar het gebruik van gehoorbescherming vereist is. SoundEar kan aan een muur bevestigd worden. De SounEar geeft een waarschuwing wanneer het geluidsniveau te hoog wordt.

Nieuw! De SoundEar XL:

De SoundEar Industry XL wordt op de muur gemonteerd, geeft het actueel gemeten geluidsniveau op een duidelijk verstaanbare manier weer en geeft een duidelijk visueel alarm wanneer het geluidsniveau te hoog is.

Aan de onderzijde van het toestel is er een draaiknop waarmee men een alarmniveau kan instellen tussen de 40 en 115 dB(A) (in stappen dan 5 dB -> 16 niveaus mogelijk)

 De SoundEar Industry XL heeft drie niveaus. Groen is o.k. Geel is het niveau waarbij het maximum bijna is benaderd. Rood is het niveau waarbij het maximum is overschreden. SoundEar Industry XL is dé ideale oplossing voor alle gebruikers waarbij de inzichtelijkheid van schadelijke geluiden van belang is.
Specificaties
Specificaties:

Afmetingen:
lengte: 576 mm, breedte: 376 mm, hoogte: 46mm
Frequentiebereik:
20Hz tot 16 kHz..
Metingsbereik:
40 dB tot 115 dB..
Temperatuur:
Tijdens werking: 0°C tot 50°C, Bij bewaren/verplaatsen: -20°C tot 60°C..
Stroomvoorziening:
24 Volt DC

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!