Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Variphone: gehoorbescherming, in ear monitor en muziek oordopjes

Variphone is een producent van een uitgebreid scala gehoorbeschermers (ook wel otoplastieken), in-ear monitors en communicatiesystemen. Ons werk wordt door vakbekwame mensen met de grootste zorg, precisie en toewijding uitgevoerd. Mede door onze uitstekende service, onze know-how en de voortdurende ontwikkeling van innovatieve producten bent u bij Variphone altijd verzekerd van een professioneel en kwalitatief hoogstaand product.


Gehoorbescherming

Ontdek de voordelen van controleerbare gehoorbeschermers zoals de instelbare Variphone voor optimale bescherming op de werkvloer, of ervaar de vlakke demping van de Musician Earplugs tijdens jouw repetitie met de band of bij een bezoek aan een festival.


2- weg communicatie

Ervaar het ‘earspeech’-principe van de Varicom of maak gebruik van de Microcom met zijn “Full-duplex” mogelijkheden onder de meest extreme omstandigheden.


In-Ears

Beleef het absolute topgeluid van onze op maat gemaakte oordoppen, onze Elite Series of maak een keuze uit de voordelige Universal Series. Kies voor een 1-weg, de meest verkochte 2-weg of ga voor top of the bill: ’s werelds eerste echte 3-weg systeem. Variphone is Europa’s grootste producent en verdeler van professionele in-ear systemen.


Gehoorzorg

Binnen het Hearing Coach gehoorzorgprogramma kunnen uw gehoorbeschermers jaarlijks worden gecontroleerd op efficiëntie en effectiviteit waardoor de kans op lawaaidoofheid tot een minimum wordt beperkt. Kies voor de systematische aanpak van het HearingCoach concept waarbij Variphone voor u een multidisciplinair actieplan kan opstellen.

Wellicht bieden we nog tal van andere services of producten die hier niet vernoemd worden. Contacteer ons door het informatieformulier in te vullen.

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!