Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Wireless earplugs

In bepaalde functies is het heel belangrijk dat je snel en discreet informatie kunt overspelen naar collega’s. Denk bijvoorbeeld aan de politie, security, broadcasting en andere functies waarin snelle communicatie een belangrijke rol speelt. Variphone heeft in haar assortiment de Wireless Ear. Dit kleine draadloze oortje biedt tal van mogelijkheden om te communiceren met andere mensen. Met de wireless earplugs van Variphone heb je de situatie volledig onder controle.

Werking van de wireless earplugs

De wireless earplugs van Variphone werken volgens het principe van inductie. Hierdoor hoeven er geen draadjes aan te pas te komen. In het oortje is een inductieve ontvanger gebouwd die signalen ontvangt van een inductielus, die onzichtbaar onder de kleding gedragen wordt. Deze lus kan worden aangesloten op diverse mobiele telefoons of portofoons waarmee men dan communiceert. De wireless earplugs zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen standaard en miniatuur.

Werkwijze

Op afspraak komt onze otometrist uw oor inspecteren en maakt een afdruk van uw oor. Deze oorafdruk wordt in ons lab verwerkt tot professionele wireless earplugs. Vervolgens worden de oordoppen getest zowel buiten als binnen uw oren. Uw wireless earplugs worden geleverd met duidelijke instructies en bijhorende accessoires.

Contact

Wilt u meer weten over onze wireless earplugs? Neem contact op via ons contactformulier.Gehoorbeschadiging, Gehoorbeschermers, Gehoorbescherming op maat, In ear monitors, Variphone, Oordop, Otoplastieken, Gehoorbescherming aanmeten, Gehoorbescherming motorrijder, Op maat gemaakte oordoppen

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!