Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Variphone

Variphone is een bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van diverse gehoorbescherming, in ear monitors en communicatiesystemen. Bij Variphone werken enthousiaste mensen die met precisie, de grootste zorg en uitgebreide ervaring met hun vak bezig zijn. Wij zijn altijd bezig met verbetering en vernieuwing van onze producten zodat we nooit stil staan. Bij Variphone bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaand en professioneel product.

Uitgebreid scala Variphone producten

Bij Variphone kunt u kiezen uit een breed aanbod aan gehoorproducten. Neem bij voorbeeld de gehoorbeschermers. Veel mensen komen in het dagelijks leven in aanraking met hard lawaai. Dit kan op den duur uw gehoor beschadigen. Met een gehoorbeschermer van Variphone loopt u geen risico. Ook voor in ear monitors en communicatiesystemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Diversen

Naast professionele gehoorapparatuur beschikt Variphone ook over een aantal eenvoudige oordoppen voor tijdens het zwemmen. Ideaal voor mensen die snel last hebben van oorontsteking als gevolg van zwembadwater. Verder hebben we nog een aantal andere accessoires voor u. Bekijk hier een compleet overzicht van zwemdopjes op maat.

Contact

Wilt u meer weten over de producten van Variphone? Bezoek onze website of neem contact op via ons contactformulier.Oordop, Otoplastieken, Gehoorbescherming aanmeten, Gehoorbescherming motorrijder, Op maat gemaakte oordoppen, Gehoorbescherming, Oordoppen, Oordopjes, Gehoorbescherming muzikanten, Wireless earplugs

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!