Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Op maat gemaakte oordoppen

Bent u op zoek naar op maat gemaakt oordoppen? Variphone biedt u een uitgebreid assortiment oordoppen op maat. Komt u via u werk of via uw hobby veel in aanraking met hard lawaai en bent u bang dat dit schadelijke gevolgen heeft voor uw gehoor? Dan heeft u gelijk. Het gehoor is een zeer gevoelig orgaan dat veel minder tegen hoge geluidsfrequenties kan bestand is dan u misschien denkt. Bestel uw op maat gemaakte oordoppen bij Variphone.


Instelbare, op maat gemaakte oordoppen

Lawaai komt vaak voor. Bijvoorbeeld in de motorsport, schietsport en de (muziek)industrie kunnen de decibels behoorlijk oplopen. Het is van groot belang dat u uw oren beschermt. De op maat gemaakte oordoppen van Variphone zijn uniek voor uw gehoorgang. Om de precieze afmetingen van uw oor op te meten, maken we een afdruk van de gehoorgang. Op basis daarvan maken we de oordoppen volledig op maat naar uw oor.


Diverse modellen op maat gemaakte oordoppen

Voor verschillende soorten lawaai zijn er verschillende soorten op maat gemaakte oordoppen nodig. Bent u werkzaam in de industrie, dan is de Variphone gehoorbescherming geschikt voor u. Voor muzikanten zijn de Musician Earplugs ideaal. En voor extreem hoge geluidspieken, bijvoorbeeld in de schietsport, biedt de AEP-1 de juiste bescherming. Kijk voor een volledig overzicht van onze op maat gemaakte oordoppen op onze website.


Contact

Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte oordoppen? Bezoek onze website en neem contact op voor een afspraak.Gehoorbescherming, Oordoppen, Oordopjes, Gehoorbescherming muzikanten, Wireless earplugs, Gehoorbeschadiging, Gehoorbeschermers, Gehoorbescherming op maat, In ear monitors, Variphone

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!