Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Oordopjes op maat

Bent u op zoek naar oordopjes die u volledige beschermen tegen geluidsoverlast? Als u regelmatig in contact komt met hoge geluidsfrequenties is het ontzettend belangrijk dat uw gehoor voldoende beschermd is. Uw gehoor is een gevoelig orgaan dat niet bestand is tegen harde geluiden. Op den duur kan uw gehoor beschadigd raken en u kunt zelf volledig doof worden. Dit voorkomt u door goede kwaliteit oordopjes te dragen.

Oordopjes op maat gemaakt

Ieder oor is uniek. Daarom worden bij Variphone uw oordopjes op maat gemaakt zodat ze precies in uw oren passen. Variphone beschikt over een breed assortiment oordopjes. Van passieve gehoorbeschermers tot geavanceerde oorstukjes met ingebouwde micro-elektronica. Onze producten blinken uit dankzij hun comfort en preventieve bescherming. Met oordopjes van Variphone zijn uw oren volledig beschermd.

Diverse modellen

Voor verschillende soorten geluid zijn er verschillende soorten oordopjes nodig. Bent u werkzaam in de industrie, dan is de Variphone gehoorbescherming geschikt voor u. Voor muzikanten zijn de Musician Earplugs ideaal. En voor extreem hoge geluidspieken, bijvoorbeeld in de schietsport, biedt de AEP-1 de juiste bescherming. Kijk voor een volledig overzicht van onze oordopjes op onze website.

Contact

Heeft u vragen over onze oordopjes of wilt u meer weten over gehoorbescherming? Kijk dan op onze website of neem contact op via ons informatieformulier.Gehoorbescherming muzikanten, Wireless earplugs, Gehoorbeschadiging, Gehoorbeschermers, Gehoorbescherming op maat, In ear monitors, Variphone, Oordop, Otoplastieken, Gehoorbescherming aanmeten

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!