Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Oordop op maat

Bent u op zoek naar een oordop die u volledige bescherming biedt? Als u regelmatig in contact komt met hoge geluidsfrequenties is het ontzettend belangrijk dat u beschikt over goede gehoorbescherming. Uw gehoor is een zeer gevoelig zintuig dat niet bestand is tegen harde geluiden. Op den duur zal uw gehoor beschadigd raken, en u kunt zelf volledig doof worden. Dit kunt u voorkomen door een goede oordop te dragen.

Professionele oordop van Variphone

Komt u dagelijks in aanraking met harde geluiden? In de motorsport, schietsport en de (muziek)industrie kunnen de decibels namelijk behoorlijk oplopen. Het is van groot belang dat u gehoorbeschadiging voorkomt. Uw oordop van Variphone wordt volledig op maat gemaakt. Om de precieze afmetingen van uw oor op te meten, maken we een afdruk van de gehoorgang. Met een oordop van Variphone voorkomt u gehoorbeschadiging.

Oordop volledig afgestemd op uw wensen

Uw oordop wordt op maat gemaakt naar de vorm van uw gehoorgang. Deze oorafdruk wordt in ons lab verwerkt tot gehoorbescherming op maat. Vervolgens wordt de oordop uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze comfortabel zitten en volledige bescherming bieden.

Contact

Heeft u vragen over onze oordop? Neem contact op via onze contactformulier.Otoplastieken, Gehoorbescherming aanmeten, Gehoorbescherming motorrijder, Op maat gemaakte oordoppen, Gehoorbescherming, Oordoppen, Oordopjes, Gehoorbescherming muzikanten, Wireless earplugs, Gehoorbeschadiging

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!