Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

In ear monitors

U bent op zoek naar professionele in ear monitors? Dan bent u bij Variphone aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten gehoorbescherming en in ear monitors. Een in ear monitor is vooral zeer geschikt voor live-artiesten die kiezen voor goede bescherming en verbeterde geluidsweergave. In ear monitors filteren omgevingslawaai en zorgen er voor dat je je eigen muziek hoort, mogelijkheden bieden wij in een een, twee en zelfs drieweg systeem. In ieder segment een “passende” oplossing, geen muzikant kan zonder!

Diverse in ear monitors

Variphone heeft een uitgebreid assortiment in ear monitors die u het optreden een stuk gemakkelijker maken. U heeft geen last meer van omgevingslawaai en u hoort uzelf en uw bandgenoten perfect. U kunt bij ons kiezen uit 2 verschillende productlijnen: de elite series en de Universal series. Elk met haar eigen specifieke eigenschappen. Kijk voor een volledig overzicht van onze in ear monitors op onze website.

Diverse gehoorbeschermers

Naast in ear monitors kunt u bij Variphone ook terecht voor allerlei soorten gehoorbescherming. Als muzikant is je gehoor je kostbaarste bezit. Harde muziek kan uw gehoor sneller beschadigen dan u denkt. Ga er zuinig mee om en zorg voor de juiste bescherming.

Contact

Wilt u meer weten over onze in ear monitors? Bezoek onze website of neem contact op via ons contactformulier.Variphone, Oordop, Otoplastieken, Gehoorbescherming aanmeten, Gehoorbescherming motorrijder, Op maat gemaakte oordoppen, Gehoorbescherming, Oordoppen, Oordopjes, Gehoorbescherming muzikanten

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!