Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Gehoorbescherming

Bent u op zoek naar gehoorbescherming die voldoet aan uw specifieke wensen? Dan bent u bij Variphone aan het juiste adres. Variphone is producent van verschillende soorten gehoorbescherming en gehoorapparatuur. Als u via uw werk of hobby veel te maken krijgt met hard geluid, is het dragen van gehoorbescherming een absolute must. Doet u dit niet, dan loopt u het risico om al op jonge leeftijd gehoorbeschadiging op te lopen.

Instelbare, op maat gemaakte gehoorbescherming

Veel mensen komen dagelijks in aanraking met harde geluiden. Bijvoorbeeld in de motorsport, schietsport en de (muziek)industrie kunnen de decibels behoorlijk oplopen. Het is van groot belang dat u zich hier tegen beschermt. Uw gehoorbescherming van Variphone wordt volledig op maat gemaakt. Om de precieze afmetingen van uw oor op te meten, maken we een afdruk van de gehoorgang. Op basis daarvan maken we gehoorbescherming volledig aangepast op uw oor.

Diverse modellen

Voor verschillende soorten geluid zijn er verschillende soorten gehoorbescherming nodig. Bent u werkzaam in de industrie? Dan is de Variphone gehoorbescherming geschikt voor u. Voor muzikanten zijn de Musician Earplugs ideaal. En voor extreem hoge geluidspieken, bijvoorbeeld in de schietsport, biedt de AEP-1 de juiste bescherming. Kijk voor een volledig overzicht van onze gehoorbescherming op onze website.
 

Contact

Wilt u meer informatie over onze gehoorbescherming?

Neem contact op via ons informatie formulier of kijk op onze website.

Oordoppen, Oordopjes, Gehoorbescherming muzikanten, Wireless earplugs, Gehoorbeschadiging, Gehoorbeschermers, Gehoorbescherming op maat, In ear monitors, Variphone, Oordop

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!