Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Gehoorbescherming op maat

U zoekt gehoorbescherming op maat? Dan bent u bij Variphone aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan oordoppen en andere gehoorbescherming. Als u geregeld in aanraking komt met harde muziek om extreem hard geluid, is het heel verstandig dat u gehoorbescherming op maat verkiest. Doet u die niet, dan kunt u al op jonge leeftijd te maken krijgen met gehoorbeschadiging en zelfs doofheid. Voorkom dit!


Gehoorbescherming op maat van Variphone

Vanaf een geluid van 80 decibel heeft u gehoorbescherming nodig. Maar u vraagt zich af: wat voor soorten zijn er eigenlijk en welke heb ik nodig? Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste gehoorbescherming op maat. U kunt zich voorstellen dat een muzikant andere bescherming nodig heeft dan iemand die met vuurwapens te maken heeft. In elk geval heeft Variphone een geschikte gehoorbescherming op maat. Kijk op onze website voor een volledig overzicht.


Gehoorbescherming op maat naar uw wensen

Uw oordoppen worden op maat gemaakt naar de vorm van uw gehoorgang. Deze oorafdruk wordt in ons lab verwerkt tot gehoorbescherming op maat. Vervolgens worden de oordoppen uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze comfortabel zitten en volledige bescherming bieden.


Contact

Heeft u vragen over onze gehoorbescherming op maat? Neem contact op via ons contactformulier.In ear monitors, Variphone, Oordop, Otoplastieken, Gehoorbescherming aanmeten, Gehoorbescherming motorrijder, Op maat gemaakte oordoppen, Gehoorbescherming, Oordoppen, Oordopjes

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!