Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Gehoorbescherming motorrijder

Bent u op zoek naar gehoorbescherming motorrijder? Bij Variphone bent u op de juiste plek. Als motorrijder komt u vaak in aanraking met het harde lawaai. Op den duur beschadigt dit uw gehoor. Het komt helaas heel vaak voor dat motorrijders last krijgen van gehoorbeschadiging te wijten aan onvoldoende gehoorbescherming op de motor. Loop niet het risico dat vele anderen wel lopen. Bestel uw gehoorbescherming motorrijder bij Variphone.

Variphone professionele gehoorbescherming motorrijder

Op de motor krijgt u veel te maken met schadelijk lawaai. Niet alleen de motor produceert een hoop geluid, het is vooral de wind die langs uw helm raast die schadelijk is voor uw gehoor. Even voor de duidelijkheid: Bij een snelheid van 80 km/h is de geluidsdruk 90 dB, bij 120 km/h 98 dB en bij 140 km/h is het aantal decibels zelfs 102. Gehoorschade ontstaat al bij een geluid van 80 dB. U kunt zich dus voorstellen wat een ritje op de motor met uw gehoor doet!

Speciaal voor motorrijders

Speciaal voor motorrijders biedt Variphone de V-SIL MOTO. Deze op maat gemaakt gehoorbescherming voor een motorrijder staat bekend om zijn draagcomfort en optimale bescherming. Laat uw hobby uw gehoor niet verpesten. Eenmaal beschadigd, herstelt het zich niet meer.

Contact

Wilt u meer informatie over onze gehoorbescherming motorrijder? Bezoek onze website of neem contact op via ons contactformulier.Op maat gemaakte oordoppen, Gehoorbescherming, Oordoppen, Oordopjes, Gehoorbescherming muzikanten, Wireless earplugs, Gehoorbeschadiging, Gehoorbeschermers, Gehoorbescherming op maat, In ear monitors

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!