Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Gehoorbeschermers

U bent op zoek naar goede gehoorbeschermers? Bij Variphone zit u helemaal goed. Variphone is specialist op het gebied van gehoorbescherming en gehoorapparatuur. Iedereen komt wel eens in aanraking met hard lawaai, maar als u via uw werk of hobby dagelijks te maken krijgt met extreem geluid, is het dragen van gehoorbeschermers een absolute must. Doet u dit niet, dan loopt u het risico om al op jonge leeftijd gehoorbeschadiging op te lopen.


Gehoorbeschermers van topkwaliteit

Je gehoor is een van je kostbaarste bezittingen en die je zou moeten koesteren. Helaas doen veel mensen dit niet, wat leidt tot gehoorbeschadiging. Vooral als je via je werk veel word blootgesteld aan harde geluiden, is het van groot belang om je oren optimaal te beschermen. Dat doet u met de gehoorbeschermers van Variphone. Wij beschikken over een groot assortiment oordoppen en gehoorbeschermers. Geef je oren de zorg die ze verdienen, en doe er wat aan nu het nog kan!
 

Diverse modellen

Voor verschillende soorten geluid zijn er verschillende soorten gehoorbeschermers nodig. Bent u werkzaam in de industrie, dan is de Variphone gehoorbescherming geschikt voor u. Voor muzikanten zijn de Musician Earplugs ideaal. En voor extreem hoge geluidspieken, bijvoorbeeld in de schietsport, biedt de AEP-1 de juiste bescherming. Kijk voor een volledig overzicht van onze gehoorbeschermers op onze website.


Contact

Voor meer informatie over onze verschillende modellen, kijkt u op onze website of neem contact met ons op.

Gehoorbescherming op maat, In ear monitors, Variphone, Oordop, Otoplastieken, Gehoorbescherming aanmeten, Gehoorbescherming motorrijder, Op maat gemaakte oordoppen, Gehoorbescherming, Oordoppen

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!