Tailor made hearing protection
  Crisp & Clear Communication
  Music In Your Ears
  Safe & Sound Hearing
  Race In Ears

Nieuws

Vacature HearingCoach Operator

Functieomschrijving:Als HearingCoach Operator ben je gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren...

Lees meer...

CUE 2018

Wij staan 15 t/m 17 januari 2018 op de CUE vakbeurs in Rotterdam Ahoy, stand 523.CUE is het...

Lees meer...

Dancefair/Musicfair 2018

Wij staan 17 & 18 februari 2018 op de Dancefair/Musicfair in de jaarbeurs Utrecht, stand 17!...

Lees meer...

Gehoorbeschadiging

Is uw gehoor al beschadigd en wilt u verdere gehoorbeschadiging voorkomen? Denk dan eens aan de verschillende gehoorbescherming van Variphone. Variphone is producent van verschillende soorten gehoorbescherming U komt regelmatig in aanraking met harde muziek of extreme geluiden en u hebt het idee dat uw oren niet meer zo goed werken als ze vroeger deden? Voorkom ergere gehoorbeschadiging en bestel professionele oordoppen van Variphone.

Voorkom gehoorbeschadiging met Variphone

Komt u dagelijks in aanraking met harde geluiden? In de motorsport, schietsport en de (muziek)industrie kunnen de decibels namelijk behoorlijk oplopen. Het is van groot belang dat u gehoorbeschadiging voorkomt. Uw gehoorbescherming van Variphone wordt volledig op maat gemaakt. Om de precieze afmetingen van uw oor op te meten, maken we een afdruk van de gehoorgang. Met de oordoppen van Variphone voorkomt u verdere gehoorbeschadiging.

Diverse modellen

Om uw gehoor te beschermen tegen hard lawaai, heeft Variphone een uitgebreid assortiment earplugs. Onze oordoppen zijn aangepast op de verschillende vormen van geluid. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse modellen voor industriewerkers, muzikanten, motorrijders en mensen die met schietsport bezig zijn. Kijk voor een volledig overzicht van onze oordoppen op onze website. Voorkom gehoorbeschadiging, vertrouw op Variphone.

Contact

Voor meer informatie over gehoorbeschadiging en over onze producten, kijk op onze website of neem contact op via ons contactformulier.Gehoorbeschermers, Gehoorbescherming op maat, In ear monitors, Variphone, Oordop, Otoplastieken, Gehoorbescherming aanmeten, Gehoorbescherming motorrijder, Op maat gemaakte oordoppen, Gehoorbescherming

 

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden over interessante informatie, producten en aanbiedingen!
Schrijf je nu in en ontvang over de eerste webshop bestelling 5% korting!